Om YogASANA

Vi leverer slidstærkt og bæredygtigt yogagrej til dig

Hej

Vi er YogASANA

YogaASANA blev til i blændende efterårssol på vores altan i Odense på en frostende kold formiddag i efteråret 2020. Det skete i kølvandet på COVID-19-udbruddet, som havde strandet os på dansk jord. I to-og-et-halvt år havde vi udlevet vores drøm og levet som digitale nomader. Vi har rejst og boet under fjerne tropiske himmelstrøg, finansieret af vores web- og SEO-virksomhed. Men nu var tiden inde til at tilføje et nyt eventyr. Længe havde vi fiflet med drømmen om en shop og lige dér i den strålende sol kom det til os: Yogashop!

Im not gonna lie. Der er også økonomiske fordele ved, at drive en shop. Men den stærkeste motivationen og tilfredsstillelse er, at vi får lov til at sælge vores værdier og visioner. Bag yogaentusiasmen er de samme ønsker som du har. Vi vil være stærke, mobile og fleksible og det kræver viljestyrke, hård fysisk og psykisk træning, samt de helt rigtige yogagrej. Det udstyr vi kan stå inde for, bliver en del af vores produktlinje. Resten sendes retur til leverendøren. Så enkelt er vores koncept. Mæsk dig derfor trygt i vores sortiment.

Yogatøj og -udstyr

Bæredygtige materialer

Hos Yogasana arbejder vi med etiske og miljøbevidste brands. De produkter du finder i shoppen er således testet og certificeres således, at de underbygger din og vores planets sundhed.

Vores sortiment er minimalistisk og pre-sorteret ud fra skarpe principper om funktionalitet og holdbarhed. De varer du finder i shoppen vil derfor altid understøtte kroppens anatomi og have en stor robust- og slidstærkhed.

Vælg det rigtige yogagrej

Vi guider dig i mål

Det er hverken bæredygtigt for vores klode eller din økonomi, hvis du køber de forkerte produkter. Derfor guider vi dig hele vejen – uanset om du er begynder eller professionel yogi.

Det er vigtigt at du er 100% tilfreds med dit produkt. Derfor garanterer vi, at du kan bytte dit produkt hvis det ikke lever op til dine forventninger – fuld returret og pengene retur. Og hvis du elsker dit nye udstyr fuldt ud kan du hjælpe andre med en fyldestgørende anmeldelse.

Vores formål

Alt for ofte har du kæmpet for at opstøve en vare, som er skræddersyet til moderne værdier om bæredygtighed, robusthed og sundhed. Det slutter med YogASANA – Vi har nemlig sorteret det bedste til dig!

Vores mission

Vi leverer slidstærke, miljørigtige og sundhedsfremmende yogaudstyr og -tøj til ægte yogaentusiaster. Shop med ren samvittighed! Vores produkter er nemlig kemi- og plastikfrie.

Vores vision

Det er vores ambition at bygge et 100% vegansk sortiment. Det gør vi ved at fortsætte jagten på nye innovative og grønne løsninger, samt de mest bæredygtige produkter, leverendører og mærker.

Vi støtter nomadeliv

Du skal kunne tage dit grej med dig

Dit yogaudstyr skal matche din livsstil – også selvom du ofte er væk hjemmefra. Derfor finder du altid en udgave af vores yogaudstyr, som er beregnet til at tage med på farten, på rejsen eller med i dit lokale yogacenter. Se vores udvalg af rejsegrej her.

Sundere yogaudstyr

Naturlige materialer som samarbejder med dig

Naturlige materialer er ikke kun sunde for miljøet, men også dig og din anatomi. Vores kork-produkter har fx helt naturligt non-slip overflader, som aktiveres når du sveder. Jo mere sved des bedre greb. Smart ikke?

Kerneværdierne i vores produkter

Du kan shoppe trygt hos YogASANA. Vi handler nemlig kun med leverendører, som understøtter vores vision om bæredygtighed, robusthed og sundhed.

Bæredygtighed

Vores sortiment består af det mest miljøvenlige yogaudstyr vi kan opdrive, så du kan træne med ren samvittighed. Al emballage er miljøkorrekt og genanvendeligt.

Sundhed

Yoga er en forening af din krop, dit sind og din sjæl. Derfor er størstedelen af vores sortiment økologisk og vegansk, for at maksimere din sundhed og velvære.

Robusthed

Alle vores produkter har en høj slidstyrke, non-slip og skridsikkerhed. De skal kunne holde til mange års intensiv brug, samtidig med at du føler dig sikker og tryg.